Henkilökunta

Maria Losvik, Eläinlääkäri

maria

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta vuonna1993 ja tarkastuseläinlääkärin ja hygieenikkotutkinnon suoritin vuonna 2000. Toimittuani kahdeksan vuotta kaupungin eläinlääkärinä päätin jatkaa yksityisyrittäjänä. Halusin syventyä siihen mikä minua kiehtoo eniten, eli lemmikkieläimiin ja hevosiin!
Perheeseeni kuulu aviomieheni Lars-Morten ja kaksi aikuista tytärtämme Hilde ja Eirin. Meillä on hevosia ja kaksi kissaa. Vapaa-aikani vietän mieluiten tallissa tai osallistumalla tyttärieni musiikki- ja hevosharrastuksiin.


Nimeni on Maria ja olen työskennellyt eläinlääkärinä Losvikalla kesästä 2013. Asun Uudessakaarlepyyssä mieheni Jonathanin ja kahden koiramme, Balderin ja Freyan kanssa. Balder on rottweiler ja Freya on dalmatian koiran ja labradorin risteytys.
Vapaa-ajallani kuljen koirieni kanssa luonnossa, luen kirjoja tai kuntoilen. Tällä hetkellä äitiyslomalla.


Hei! Olen Emilia Liljedahl, Losvikan tiimiin uusin lisäys! Toimin eläinlääkärin sijaisena Pietarsaaren ja Uusikaarlepyyn klinikoilla. Olen kotoisin Pietarsaaresta. Kun sain eläinlääkärin oikeudet, palasin kotiin Pohjanmaalle. Losvikan klinikoilla toivon että pystyn solmimaan  hyvät ja pitkäaikaiset suhteet asiakkaisiin ja potilaisiin. Vapaa-ajalla nautin mökkeilystä, veneilystä ja retkeilystä, Tykkään myös rentoutua kotona koiran kanssa  hyvän ruoan parissa. Odotan innolla että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin, nähdään!

Miia Nyrhilä, Eläinlääkäri

Miia

Miialla on pitkä kokemus pieneläinpraktiikasta. Hän on erityisesti perehtynyt silmäsairauksiin. Miia toimii syksystä 2017 osa-aikaisena eläinlääkärinä Losvikan klinikoilla. Miia pitää vastaanottoa meillä noin joka toinen kuukausi. Jos olet akuutissa silmälääkärintarpeessa - soita Losvikan vastaanottonumeroon niin löydämme ratkaisun!

Sofia Nordström, Johtava klinikkaeläinhoitaja

sofia

Nimeni on Sofia. Koulutukseltani olen Amiedun kouluttama pieneläinhoitaja. Työskentelen Losvikan klinikan johtavana klinikkaeläinhoitajana. Asun Uudessakaarlepyyssä avomieheni ja tyttäremme kanssa. Vapaa-aikani vietän kaikkein mieluiten luonnossa tai merellä.

Renita Karlsson, Klinikkaeläinhojtaja

Renita

Heippa! Minä olen Renita ja olen syntynyt ja kasvanut Nauvossa, aivan eteläisimmässä osassa Suomea. Nykyään asun Pietarsaaressa ja työskentelen eläintenhoitajana Losvikan klinikoilla. Vapaa-aikanani touhuan energisen koirani kanssa ja tapaan ystäviäni, juon liikaa kahvia ja joskus saan raahattua itseni salille treenaamaan. Nähdään!

Daniel Fagerholm, klinikkaeläinhojtaja

daniel

Nimeni on Daniel. Työskenneltyäni 10 vuotta Vaasan ambulanssissa oli mielestäni aika tehdä jotain uutta ja sainkin silloin mahdollisuuden aloittaa eläinhoitajana Losvikan Eläinklinikalla.
Kahdeksan vuoden ajan vietin paljon aikaani amstaffinarttu Ronjan kanssa. Nyt uusi pentuhaku on päällä!

Ellen Rautamo-Snellman, Klinikkaeläinhoitaja, opiskelija

ellen

Ellen aloitti työt vastaanottoapulaisena Losvikan klinikoilla syksyllä 2018. Ellen aloitti oppisopimuskoulutuksensa klinikkaeläinhoitajaksi Losvikalla tammikuussa 2019. Koulutukseltaan Ellen on lähihoitaja. Ellenin harrastuksiin kuuluu hevostelu ja koirat. Hän on kotoisin Östensöstä. Ellenin kotona asustaa aviomiehen lisäksi kaksi koiraa.


Eirin Losvik, Vastaanotto apulainen

eirin

Hei, minä olen Eirin ja työskentelen opitojeni lomassa Losvikassa vastaanottoapulaisena. Tärkein harrastukseni on kenttäratsastus. Minut löytää usein kilpahevoseni kanssa sekä kansallisilta että kansainvälisiltä kilpakentiltä.
Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2017. Syksyllä 2018 aloitin opintoni Lundin yliopistolla. Alani on kriminologia.

Alunperin olen Norjan Mo i Ranasta, mutta olen asunut Suomessa yli 20 vuotta. Olen Losvikan toimitusjohtaja ja yleismies jantunen. Olen opiskellut kansantaloustiedettä ja aikuiskasvatustiedettä ja työskentelen myös yrityskonsulttina Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Lisää löydät sivulta larslosvik.com.