Miksi Losvika?

Losvika tarjoaa lemmikillesi ja hevosellesi tarkkaa ja korkeatasoista eläinläkäripalveluita. Investoimme jatkuvasti moderniin kalustoon ja henkilöstömme osaamiseen, jotta lemmikkisi saisi
parasta mahdollista hoitoa. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tarkoituksenmukaisiin ja hygieenisiin tiloihin ja ensiluokkaisesta laboratoriostamme saamme koevastaukset nopeasti.

Taivotteenamme on aina pystyä tekemään diagnoosi ja suunnitella sen mukainen hoito. Mukaasi saat myös kirjallisen hoitosuunnitelman ja jatkohoito-ohjeet.

Klinikoillamme on hyvät lääkevarastot. Sen vuoksi saat aina heti mukaasi kaikki tarvitsemasi lääkkeet ja muut tarvikkeet, jotta voit jatkaa eläimesi hoitoa kotona.

Ortopedinen kirurgia on ainoa eläinlääkinnän muoto, jota emme pysty tarjoamaan. Mikäli tarvitaan ortopedisiä toimenpiteitä ohjaamme teidät yhteistyökumppaneidemme hoitoon.

Molemmilta paikkakunnilta voit hyvin varustetuista kaupoistamme ostaa muonaa ja varusteita. Eläinlääkäreinä meillä on mahdollisuus tarjota teille valikoima, jota ei löydy päivittäistavarakaupoista, esim. erityisesti juuri sinun eläimellesi suunniteltu ruoka.