Varaa aika Uudenkaarlepyyn klinikalle

Klinikkamme tarjoaa palveluita lemmikkieläimille ja hevosille. Toimintamme alkoi vuokratiloissa vuonna 2002. Talvella 2009-2010 rakensimme aivan uuden klinikan, jonne pääsimme muuttamaan keväällä 2010. Toimitilamme löytyvät idylliseltä peltoaukealta heti Uudenkaarlepyyn keskustan ulkopuolelta. Tilamme ovat modernit ja hygieeniset. Palvelemme teitä eläinlääketieteen kaikilla aloilla lukuunottamatta ortopedista kirurgiaa. Niissä palveluissa teemme läheistä yhteistyötä erittäin osaavien ortopedien kanssa.

Tiloihimme saatiin silloin myös hevosten toimenpidekarsina, kuusipaikkainen talli ja täysmittainen ratsatuskenttä. Perushoidon ja siemennysten lisäksi vuokraamme tallistamme karsinapaikkoja sekä ratsastuskenttää valmennuksiin (esim. ratsastusvalmennuksiin, näyttelyihin jne.).

Henkilöstömme lukumäärä on kasvanut ja tällä hetkellä tiimiimme kuuluu kolme eläinlääkäriä ja neljä eläintenhoitjaa. Aukioloaikojemme on pidennetty – kaikki tämä, jotta voisimme palvella teitä paremmin.

Ajanvarauksemme kautta voit kysyä neuvoja eläimestäsi. Eläintenhoitajamme ovat erittäin osaavia ja auttavaisia. Yhdessä heidän kanssaan on helpompi arvioida tarvitseeko eläimesi eläinlääkärin apua vai pärjäättekö kotikonstein.

Varaa aika tällä lomakkeella: