Personal

Maria Losvik, Veterinär

maria

 Jag fick min examen från veterinärmedicinska högskolan i Helsingfors 1993 och tog min besiktningsveterinär- och hygienikerexamen år 2000. Efter åtta år som stadsveterinär bestämde jag mig för att fortsätta med en privat veterinärmottagning. Jag ville fördjupa mig i det jag gillar allra mest, sällskapsdjur och hästar!

Till min familj hör min man Lars-Morten och våra två vuxna döttrar Hilde och Eirin. Vi har  hästar,  och två katter. På fritiden pysslar jag helst i stallet eller deltar i döttrarnas hobbyer musik och ridsport.

Maria Lassus-Jensen, Veterinär

maria lassus

Jag heter Maria och jobbar som veterinär vid Losvika sedan sommaren 2013. Jag bor i Nykarleby tillsammans med min man Jonathan, vår son Felix, och våra två hundar Balder och Freya. Balder är en rottweiler och Freya är en dalmatin-labradorblandning.På fritiden är jag ute i naturen med hundarna, läser böcker eller motionerar.

Sanni Toppari, Veterinär

Image 3

Sanni Toppari är vår pigga veterinär som har flyttat till oss från Helsingfors. Under sin studietid arbetade hon hos oss som djurskötare, och nu då hon fått sina praktikrättigheter som veterinär. Till Sannis stora fritidsintresse hör Crossfit. Hon är garanterat klinikens starkaste person!

Miia Nyrhilä, Veterinär

Miia

Miia har gedigen erfarenhet av smådjurspraktik och har fördjupat sig i ögonsjukdomar. Miia arbetar deltid på Losvika klinikerna sedan hösten 2017. Mottagning hos oss ca varannan månad. Kontakta vår reception för mera info, eller om du behöver akut ögonexpertis före det.
 

Sofia Nordström, Ledande klinikdjurskötare

sofia

Jag heter Sofia. Jag är utbildad smådjursskötare från Amiedu, och jobbar på Losvika som ledande klinikdjursskötare. Jag bor i Nykarleby tillsammans med min sambo och vår dotter. Min fritid spenderar jag allra helst ute i naturen eller vid havet.

Daniel Fagerholm, klinikdjurskötare

daniel

Jag heter Daniel. Efter att ha jobbat i 10 år på ambulans i Vasa kände jag att det var dags för omväxling och fick då möjlighet att börja jobba på Losvika djurklinik som djurskötare. Amstaff är min favorithundras. Jag går fortfarande i väntan på den perfekta valpen.

Alma Nylund, Receptionsbiträde

IMG 9077

Hej! Det är Jag som är Alma. Mej hittar ni i receptionen vid Losvika. Utöver att jag hjälper till med allt löpande på kliniken, sköter jag också stallet några dagar i veckan. Jag blev student 2019. Jag bor i Nykarleby. Hemma har jag två hästar en hund och kaneiner. Djur och natur är det bästa som finns!

 

Julia Lundqvist, Receptionsbiträde

image2

Julia - det är jag. Jag är från Pedersöre. Just nu är jag på slutrakan med mina studier för att bli djurskötare, och jobbar på Losvika då jag är ledig. Största delen av min fritid spenderas med finnhästen Bettan som ligger mig väldigt nära om hjärtat.
Eirin Losvik, receptionist

eirin

Jag heter Eirin,  och hjälper vid sidan av mina studier till vid Losvika som inhoppare i receptionen.

Min största hobby är fälttävlan. Tillsammans med mina tävlingshästar ser man mig ofta på både de nationella och internationella fälttävlansbanorna.

Jag avlade studentexamen våren 2017. Jag inledde mina studier i kriminologi vid Lunds universitet hösten 2018.

Jag kommer ursprungligen från Mo i Rana i Norge, men har bott i Finland i över 20 år. På Losvika Ab är jag vd och allt i allo. Jag har studerat nationalekonomi och vuxenpedagogik och arbetar även som företagskonsult i Norge, Sverige och Finland. Mer info hittar du på larslosvik.com.