Personal

Maria Losvik, Veterinär

maria

 Jag fick min examen från veterinärmedicinska högskolan i Helsingfors 1993 och tog min besiktningsveterinär- och hygienikerexamen år 2000. Efter åtta år som stadsveterinär bestämde jag mig för att fortsätta med en privat veterinärmottagning. Jag ville fördjupa mig i det jag gillar allra mest, sällskapsdjur och hästar!

Till min familj hör min man Lars-Morten och våra två vuxna döttrar Hilde och Eirin. Vi har  hästar,  och två katter. På fritiden pysslar jag helst i stallet eller deltar i döttrarnas hobbyer musik och ridsport.

Maria Lassus-Jensen, Veterinär

maria lassus

Jag heter Maria och jobbar som veterinär vid Losvika sedan sommaren 2013. Jag bor i Nykarleby tillsammans med min man Jonathan och våra två hundar Balder och Freya. Balder är en rottweiler och Freya är en dalmatin-labradorblandning.På fritiden är jag ute i naturen med hundarna, läser böcker eller motionerar.

Nina Haglund, Veterinär

Nina

Jag fick min veterinärmedicine examen 2017.  Sedan sommaren 2016 då Jag fick mina  rättigheter att utöva veterinäryrket har jag gjort inhoppningsjobb mestadels på Losvika djurklinik samt en del jourer som kommunalveterinär i Vasa. Jag är också utbildad farmaceut från Åbo Akademi.

Till min familj hör min man Osku, labradoren Malte och hästen Calle. Fritiden gillar jag att spendera i stallet och det är hästhoppning mitt hjärta brinner lite extra för. Jag gillar även långpromenader med hunden Malte och att vara ute och åka med vår båt i Vasa skärgård.

Miia Nyrhilä, Veterinär

Miia

Miia har gedigen erfarenhet av smådjurspraktik och har fördjupat sig i ögonsjukdomar. Miia arbetar deltid på Losvika klinikerna från och med hösten 2017. Mera info om Miia kommer snart.
 

Sofia Nordström, Ledande klinikdjurskötare

sofia

Jag heter Sofia. Jag är utbildad smådjursskötare från Amiedu, och jobbar på Losvika som ledande klinikdjursskötare. Jag bor i Nykarleby tillsammans med min sambo och vår dotter. Min fritid spenderar jag allra helst ute i naturen eller vid havet. För tillfället är jag mammaledig.

Renita Karlsson, Klinikdjurskötare

Renita

Hej! Renita heter jag och är född och uppvuxen i Nagu som ligger i södraste Finland. Idag bor jag i Jakobstad och jobbar som djursjukvårdare på Losvikas kliniker. På min fritid brukar jag busa med mitt energiknippe till hund och umgås med mina fina vänner, dricka för många koppar kaffe och ibland lyckas jag tvinga mej själv till gymmet. Vi ses!

Daniel Fagerholm, klinikdjurskötare

daniel

Jag heter Daniel. Efter att ha jobbat i 10 år på ambulans i Vasa kände jag att det var dags för omväxling och fick då möjlighet att börja jobba på Losvika djurklinik som djurskötare.

Under åtta år var tillbringade jag mycket av min tid med Amstafftiken Ronja som nyligen gick bort, och jag söker nu efter en ny valp.


Sofia Nars, Klinikdjurskötare

SOFIA Nars

Sofia är det senaste tillskottet i vårt team. Mera info inom kort.


Eirin Losvik, receptionist

eirin

Jag heter Eirin,  och hjälper vid sidan av mina studier till vid Losvika som inhoppare i receptionen.

Min största hobby är fälttävlan. Tillsammans med mina två tävlingshästar ser man mig ofta på både de nationella och internationella fälttävlansbanorna.

Jag avlade studentexamen våren 2017. Efter det vill jag börja studera, men vilka studier det blir får vi se.

Jag kommer ursprungligen från Mo i Rana i Norge, men har bott i Finland i över 20 år. På Losvika Ab är jag vd och allt i allo. Jag har studerat nationalekonomi och vuxenpedagogik och arbetar även som företagskonsult i Norge, Sverige och Finland. Mer info hittar du på larslosvik.com.