Varför Losvika?

Losvika erbjuder ditt sällskapsdjur eller din häst en noggrann och högklassig veterinärvård. Vi investerar kontinuerligt både i modern utrustning och i vår personals kunnande för att ge ditt sällskapsdjur eller din häst bästa möjliga vård. Vi har fäst stor vikt vid att våra utrymmen ska vara ändamålsenliga och hygieniska och vi har all nödvändig laboratorieutrustning och kan därför ge snabba provsvar.

Vårt mål är alltid att kunna ställa en diagnos och planera behandling enligt det. Efteråt får du alltid med dig en skriftlig vårdplan med instruktioner om fortsatt vård.

Klinikerna har välfyllda läkemedelslager. Det innebär att du alltid får med dig alla mediciner och annat material som behövs för att du ska kunna fortsätta ta hand om ditt djur hemma.

Den enda veterinärvård vi inte kan erbjuda är ortopedisk kirurgi. Om ett ortopediskt ingrepp krävs har vi samarbeten med kunniga ortopeder som vi kan hänvisa er vidare till.

På bägge orter kan du också handla foder och tillbehör i våra välsorterade butiker. Som veterinärer har vi tillgång till sortiment som inte finns i dagligvaruhandeln till exempel kost som är specialanpassat till just ditt djur.