Petshop

I våra små men välsorterade butiker i anslutning till klinikerna finns alla typer av tillbehör för ditt djur. Vi kan förse dig med de förnödenheter du behöver för att vårda ditt sjuka djur till alla de tillbehör som hör till ditt friska djurs dagliga liv. 

Vi hjälper dig också gärna att hitta rätt foder och andra produkter för ditt sällskapsdjur i livets alla skeden. Som veterinärklinik har vi tillgång till märken som endast får säljas av veterinärer och som i sin sammansättning skiljer sig från de foder du kan köpa i dagligvaruhandeln.

Dessa foderserier hittar du alltid hos oss:

För sällskapsdjur och häst:
Virbac
Specific
Royal Canin
Hills
Eggersmann


För hästen och ryttaren förnödenheter från:
Dubarry
Animo
Pikeur
Ariat
Mountain Horse
Kingsland
Eskadron
Hansbo

Science Supplements
Effol
Effax
Pharmacare
 

Rådgör gärna med oss angående foder för djur med kroniska och obotliga sjukdomar som diabetes, urinsten eller njur- och leversvikt. Utfodringen kan då spela en viktig roll för att sjukdomen ska utvecklas så långsamt som möjligt och för att ditt djur ska må så bra som möjligt.

Vi gör också gärna beställningar för våra kunder och kan erbjuda hemleverans av foder till kunder i området mellan Karleby och Vasa. Beställning kan du göra per telefon eller till adressen info@losvika.com. Beställningar som görs före måndagar klockan 8.00 kan hämtas tisdagar efter klockan 10. Uppge alltid vilken produkt du önskar beställa, förpackningsstorlek och mängd.

Vi säljer även kvalitetsmässig utrustning för ryttare och hundförare. Vi har ett brett klädsortiment med kläder och tillbehör av bland annat märkena Animo, Ariat, Eskadron, Pikeur, Kingsland, Mountain Horse och Dubarry.

Kika också gärna in i vår webshop!